Вагітна Настя Каменських ощасливила фанатів дуетом з мамою з чудової нагоди: “Співаємо, тому що буде малюк!”

Настя Каменських зробила своїм фанатам неймовірний подарунок, який вони високо оцінили.

Так як відома українська телеведуча Катерина Осадча народила набагато раніше за призначений термін, то усі кадри та відео зі свята по визначенню статі дитини з’явилася у мережі пізніше за новину про народження хлопчика.

Настя Каменських також не встигла опублікувати свої матеріали, які були відзняті на вечірці раніше за його появу на світ. Але цей контент настільки душевний та приємний, що вона не могла його проігнорувати і все ж таки показала фанатам.

Вагітна Настя співає з мамою

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, на якому Настя співає разом з мамою Лідою пісню про калину.

Варто відмітити, що артистка як завжди обрала вільну сукню під груди, яка б приховувала її реальні параметри. Мережею ходять чутки, що артистка вдається до подібних заходів через цікаве положення.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Деякі коментатори знов привернули увагу до себе та поділилася підозрами щодо вагітності співачки, яку вона ретельно приховує.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Варто відмітити, що фотографії, які публікує Каменських на особистій сторінці значно відрізняються від тих, які були викладені фанатами співачки під час концертів. На них артистка значно більша. Артистка пояснює, що насправді просто набрала вагу через нестабільний емоційний стан та втрату батька.

Нагадуємо, що тато Насті Каменських пішов життя півроку тому. З тих пір Ліда Каменських проживає разом з донькою та супроводжує її під час подорожей.

Схожі статті