Онучка Софії Ротару стала дамою серця Миколи Баскова: співак залицяється та сипле діамантами і смарагдами

У мережі пліткують про залицяння Миколи Баскова до онучки Софії Ротару. Чи обґрунтовані ці чутки?

У серпні українській Примадонні Софії Ротару виповнилося 74 роки. Черговий день народження артистка зустріла в Італії у родинному колі, з сином, невісткою та онуками. Дуже імовірно, що було організоване окреме свято для друзів та товарищей. Вочевидь, саме тоді Софія Ротару отримала у подарунок від старого друга Миколи Баскова коштовне намисто прикрашене діамантами та смарагдами.

Подейкують, що навіть Філіп Кіркоров був здивований розмахом подарунку Миколи. Однак, сам артист нічого такого у цьому не вбачає.

Чи насправді Микола Басков залицяється до онучки Софії Ротару?

У деяких журналістів вже з’явилися припущення, що насправді артист залицяється до єдиної онучки Софії Ротару Софії Євдокименко.

Софія Ротару і Соня Євдокименко
Софія Ротару і Соня Євдокименко

“У шоу-бізнесі підозрюють: тепер натуральний блондин перемикнувся на внучку Ротару. 20-річна Софія — бізнесвумен, модель та просто красуня. Вона живе у Нью-Йорку, досконало знає англійську, італійську та французьку мови. З чуток у Софії-молодшої є наречений бізнесмен. Але хто зрівняється з Басковим?”, — йдеться у статті на платформі Факти.

Варто відмітити, що артист і раніше дарував Софії Михайлівні дуже коштовні прикраси, але це не було відомо широкій аудиторії.

Нагадуємо, що Софія Євдокименко знаходиться у стосунках з мільйонером зі списку Forbes Денисом Жадановим. Зараз зіркова пара проживає у Нью-Йорку. Онука Софії Михайлівни розвиває кар’єру моделі та насолоджується життям у Сохо. Дівчина на високому рівні володіє англійською, французькою та італійською мовами, а також здобула блискучу освіту у Великобританії, де зараз живе її сім’я.

Схожі статті