Екс-дружина Потапа Ірина Горова після розлучення потужно розкачала біцепс: не відчуває себе захищеною?

Ірина Горова та Потап розлучилися у 2014 році. Подивіться, як змінилася жінка за роки без обранця.

Заява Потапа про розлучення приголомшили всіх його прихильників. Скандалу не було, адже з Іриною репер розійшовся у дружніх стосунках. Екс-подружжя не раз наголошувало на тому, що вони зберегли шанобливе ставлення один до одного, адже їх пов’язувало не лише кохання: бізнес, спільні друзі, проєкти, а головне – син Андрій.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

На відміну від Олексія, Ірина досі перебуває у статусі розлученої. Втім, її це не зупиняє на шляху до саморозвитку. Нещодавно відома бізнес-леді показала, як тренується у спорт-залі.

“Як заманити дітей в спорт і відірвати від компа?
Тільки подаючи приклад і шеря свого тренера (прим. ред. шерити – ділитися)“, – з гумором пише Горова.

Дійсно спортивній підготовці Ірини можна позаздрити. Вона стильна та підтягнута, а біцепс – наче у професійної спортсменки.

На фоні знаменитості тренується син Андрій. Видно, що на відміну від мами, хлопець втомився. Та Горова просто так не відпустить дитину без гарно виконаних вправ.

Чому Ірина Горова не вийшла заміж після розлучення?

Продюсерка вже була двічі заміжньою. Вперше пішла до РАГСу з батьком Наталії. До речі, прізвище лишила його навіть після розлучення. З Юрієм родинне життя не складалося, Ірині доводилося ще й важко працювати. З Олексієм, який виявився ще й молодший за неї, шлюб протримався довше.

Зараз Горова активно займається роботою та з головою поринула у нові проекти.

Схожі статті