Вагітна Настя Каменських щосили втягує живіт і ховає його руками, та все дарма: “Малюк росте занадто швидко”

Настя Каменських інтригує публіку дивними фотографіями. Що відбувається зі співачкою?

Декілька останніх місяців Настя Каменських серйозно інтригує публіку. Справа в тому, що 34-річна співачка набрала зайву вагу, і доволі нерівномірно. Деякі фанати вважають, що на цей раз вона вагітна. Однак, артистка не дає ніяких коментарів стосовно майбутнього поповнення, що ставить користувачів мережі у тупик.

Чому Настя Каменських ховає фігуру?

Нещодавно артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій як завжди постала у жіночно-буденному образі.

Для нової світлини Настя Каменських обрала лимону сукню, яка підкреслює усі недосконалості її фігури. Саме тому артистка спочатку придавила живіт рукою, а потім взагалі сховала його. Звісно, у таких випадках у користувачів мережі завжди є версія, яка пояснює дивну поведінку зірки.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Варто відмітити, що в таких випадках аудиторія доволі часто має рацію. Однак, артистка і не приховує довго, що її фігура дещо трансформувалася. А зважаючи на той факт, що Каменських схильна до повноти, це взагалі не дивує велику частину аудиторії.

Настя пояснює, що сильно погладшала через події, які останнім часом з нею відбувалися. Так, артистка спочатку втратила батька. А потім захворіла на коронавірус. Усе це спричинило панічні атаки, а згодом додалася сильна алергія. Очевидно, що здоров’я співачки раптово погіршилося і насправді, її би не заважав якісний відпочинок, яким вона нехтує заради концертів. І важко її в цьому звинувачувати, адже через карантинні обмеження артисти буквально втратили свої доходи.

Схожі статті