Лілія Ребрик вперше показала свою свекруху: ошатна вродлива жінка, яка показово відсіла від теледіви

Лілія Ребрик давно не показувала публічно родичів свого обранця Андрія. Подивіться, як виглядає мама хореографа.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий вже давно живуть у шлюбі. Знаменитості виховують двох донечок і нещодавно у старшої, Діани, був День народження. Батьки влаштували справжнє свято: вечірку для близьких, куди були запрошені родичі чоловіка ведучої. Для Діани обрали образ, наче, як в ляльки Барбі – така сама рожева спідничка та іменна футболка.

Лілія Ребрик з сім'єю
Лілія Ребрик з сім’єю

Артистка показала кілька світлин з урочистого дня, де можна помітити батьків Андрія Дикого. Чи не вперше зірка позує поруч із свекром та свекрухою. Ось, як виглядають близькі Ребрик:

Родина Лілії Ребрик

Батьків для зйомки світлини посадили на крісла. Бабуся взяла на руки іменинницю Діану, а дідусь пригорнув молодшу Поліну. Примітно, що сама Лілія заховалася за свекра, а її чоловік позує з мамою поруч.

Які стосунки у Лілії Ребрик з мамою Андрія Дикого?

Жінку звати Тетяна. Вона обожнює онуків, але досить рідко з’являється на спільних світлинах з родиною сина. Можна подумати, що стосунки у теледіви зі свекрухою – напружені, але це не так. Артистка навпаки вважає, що всі анекдоти про невісток – це вигадка.

Ребрик дуже тепло ставиться до матері обранця та навіть публічно вітала її з Днем народження.

Лілія Ребрик зі свекрухою

У побуті знаменитість кличе свекруху не інакше, як “мама Таня”. Завжди дякує жінку за сина артистка. Також, зіркове подружжя поважає рішення батьків вести непублічне життя.

Цікаво, що родичі самої ж Лілії Ребрик залюбки ведуть сторінки у соціальних мережах та обожнюють фотографуватися з телеведучою.

Схожі статті