У кого з українських зірок народилися близнята і двійнята: Камалія, Олена Кравець, Фоззі та інші

Народження близнят чи двійнят доволі рідке явище, однак в останній час зіркові матусі і татусі регулярно поповнюють ряди "подвійних батьків".

Сенсація” підготувала добірку українських знаменитостей, яким випало батьківське щастя в квадраті.

Олена Кравець

У 2016 році акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець народила двійню. Друга вагітність була бажаною і довгоочікуваною, хоча те, що на світ одразу з’являться двоє малюків стало приємною несподіванкою. Дітей зірка та її чоловік назвали Іваном і Катериною. Також вони виховують старшу дочку Марію.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець та її двійнята

Неля Шовкопляс

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс одразу стала мамою двох синів – Тимофія і Матвія. Коли зірка лише почала свій шлях на телебаченні, поєднувати материнство з навчанням у медіа-школі було непросто, але їй допомагали коханий та рідні.

Неля Шовкопляс з двійнятами Матвієм і Тимофієм
Неля Шовкопляс з синами

Камалія

Вересень 2013-го приніс Камалії і Мохаммаду Захуру велике щастя – у них народилися доньки Арабелла і Мірабелла. Співачка роками намагалася завагітніти, але тільки лікар-репродуктолог допоміг їй нарешті стати матір’ю.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки

Фоззі

Один з лідерів гурту ТНМК Олександр Фоззі Сидоренко став батьком двійнят у квітні 2020-го, тож зараз кияни його нерідко можуть бачити на прогулянці в парку з подвійною коляскою. Спадкоємців назвали Данило і Варвара.

Фоззі на прогулянці з двійнятами
Фоззі на прогулянці з двійнятами

Катерина Бужинська

Народна артистка України Катерина Бужинська народила близнят перед самим Новим роком – 27 грудня 2016-го. Вже за два дні після виписки з пологового співачка виступила з першим концертом. Імена малюкам підібрав чоловік Каті – бізнесмен Дімітар Стойчев. Хлопчика назвали Дмитром, а дівчинку Катериною. Ще у Бужинської є донька-підліток від першого шлюбу.

Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми
Катерина Бужинська з чоловіком та дітьми

Схожі статті