55-річна Ольга Сумська зізналася, що їй доводиться грати ролі бабусь все частіше: Роксолана вже не та

Відома українська акторка Ольга Сумська нещодавно відсвяткувала свій 55-річний ювілей, що тягне за собою і деякі зміни в професійному плані.

Ольга Сумська виросла в акторській родині і вирішила продовжити сімейну династію. Її батьки грали в драматичному театрі імені Івана Франко та постійно пропадали на роботі. Втім, разом зі старшою сестрою Наталією, теж акторкою, Ольга часто бувала за кулісами. Саме це і визначило майбутнє дівчат. Більше того, обидва чоловіки героїні статті – актори, як і доньки зірки від двох шлюбів. Молодша Анна Борисюк ще ніде особливо не світилася, оскільки зараз вона вчиться у театральному інституті, а старша Тоня Паперна вже давно знімається у кіно та серіалах.

Ольга Сумська з доньками
Ольга Сумська з доньками

У цьому році Сумській виповнилося 55, однак виглядає вона розкішно, що доводять її регулярні публікації у соцмережах. Артистка не соромиться показуватися перед численними фанатами без макіяжу і завжди викликає захоплення – на її обличчі неможливо розгледіти жодних зморшок. Не дивлячись на це, Ольга на собі відчула вікову дискримінацію, про що вона розповідала у “Світському житті”:

“У нас в Україні, особливо на українському телебаченні, є таке явище – коли тобі виповнюється, скажемо, 40 років, і тебе раптом звільнюють з каналу, керуючись якимись, можливо, своїми смаками. В кабінет не запросили на каву, не вручили ні букет квітів, чи там якусь подяку, чи медаль за заслуги”.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Знаменитість впевнена, що ніякі роки нікому не поміха, однак на цей раз у себе в Інстаграмі Ольга Сумська зізналася, що в останній час їй дістаються досить вікові ролі:

“Завжди хотіла грати характерні ролі, а грала здебільшого звабливих стерв… А зараз мам і бабусь… Але це ж нормально, правда? Я не сумую”.

Підписники підтримали акторку своїми компліментами:

  • “Ви чудова у всіх ролях! Браво!”;
  • “Супержінка! Неймовірна врода”;
  • “Шикарна. Що тоді, що зараз”.

Схожі статті