(Фото) Олексій Вертинський вперше показав підрослу онучку: покращена версія відомого українського актора

Олексій Вертинський похизувався красунею-онучкою. Усі деталі в статті.

Українські театр і кіно неможливо уявити без Олексія Вертинського. Йому під силу кожен образ. Але найбільше глядачі хочуть знати: який він у повсякденному житті. Виявилося, актор намагається весь свій вільний час приділяти вже дорослій доньці і онучці, щоб не пропустити жодної миті і не перетворитися в свого батька.

Олексій Вертинський та його онучка Софія

На про великий подив, Олексій Вертинський на відміну від своїх колег є активним користувачем соціальних мереж. Тому його фанати завжди знають про його життя дещо більше, ніж можна було-б подумати.

Нещодавно Олексій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з онучкою Сонею.

Зірковий дідусь відправив свою спадкоємицю на лінійку 1 вересня. І показав, як виглядає підросла дівчинка аудиторії. Неможливо не відмітити, що Софія — копія дідуся.

Та на відміну від Олексія Вертинського вона має більш засмаглу шкіру та темне волосся.

Олексій Вертинський не просто так намагається приділяти увесь свій час родині. Справа в тому, що через батька, який був військовослужбовцем, актор має дитячу травму пов’язано з відсутністю батька вдома. Як дитина, і він дуже важко переживав такий стан справ і пообіцяв собі, що буде зовсім іншою людиною.

Варто відзначити, що зважаючи на зайнятість знаменитості, він все одно знаходить час для своєї маленької спадкоємиці. А значить обіцянку свою стримав. Дівчинка зібрала велику кількість  компліментів від підписників зірки театру.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.