Чи є насправді Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов психологами: всі докази про те, що це просто шоумени

Українське телебачення порадувало глядача багатьма проєктами, у яких підіймалися важливі теми стосовно психології та відносин.

Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов. Вони не раз давали поради з екранів та рятували цілі родини. Не один телепроєкт за плечима у знаменитостей, але лишається актуальним питання: чи дійсно експерти є професійними психологами чи просто гарно натренованими шоуменами? Давайте розберемося!

Наталія Холоденко

Наталія на сьогоднішній день є одною з найбільш відомих психологинь України. У юності захоплювалася музикою, вміє грати на бандурі, але коли прийшов час складати вступні іспити, зірка телешоу обрала університет у рідних Черкасах. Спеціальність – психологія. Згодом жінка доповнювала свою освіту, підвищуючи кваліфікацію закордоном. Може Холоденко похвалитися сертифікатами канадського університету та німецької терапевтичної асоціації.

Дмитро Карпачов

З Дмитром український глядач познайомився завдяки шоу “Кохана ми вбиваємо дітей”. Там йому випала роль працювали з непростими випадками у родинах. Люди зверталися по допомогу, адже не могли дати раду вихованню дитини, але телепсихолог вбачав проблему не лише у малюках.

Деколи Карпачов міг дозволити собі і різкі вислови стосовно нерадивих батьків.

Цікаво, що за освітою Дмитро зовсім не психолог, а соціолог. Втім, лише за першою. Згодом чоловік підвищував кваліфікацію та здобував профільні знання для своїх проєктів. Навчався у Київській асоціації практикуючих психологів, у Центрі НЛП та Міжнародному Еріксонівському університеті. Тож дипломами може похвалитися.

Схожі статті