Ектор Хіменес-Браво показав кохану перед тим, як покинути Україну: “Ми з нею розуміємо одне одного”

Ектор Хіменес-Браво, як ніхто інший знає, що таке — оголосити про нові стосунки.

Ектор Хіменес-Браво — справжній колумбієць з властивими йому запальністю та пристрастю. Йому підійде не кожна жінка, і певно, не кожна погодиться мати стосунки з настільки темпераментним чоловіком. Але є і ті, хто мріяли про такого усе своє життя. Що може бути краще за колумбійського коханого шеф-кухаря? І до того ж телезірки!

Ектор Хіменес-Браво показав кохану

Нещодавно Ектор Хіменес-Браво опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з коханою на ліжку. На превиликий жаль, обличчя дівчини видно не було, адже зірка обіцяв, що не стане розкривати особистість своєї обраниці.

Разом з парою у кадр потрапила і улюблениця кулінара Лупіта. Варто відмітити, що фотографія вийшла доволі атмосферною та каже сама себе: між закоханими володарює гармонія, кохання та взаєморозуміння.

При цьому знаменитість розповів, яка жінка йому найбільше імпонує. Виявилося, що Ектор завжди цікавиться захопленими дівчатами. Тими, для яких коханий не стоїть на першому місці, і їм є чим зайняти свою голову. Ті дівчата, які не з головою поринають у стосунки йому не цікаві. Також шеф-кухар виразив свою потребу у жінці, яка зможе зрозуміти його гнів та запальний темперамент, не ображатися, а направити його злість у правильне русло. Чоловік виправдався. Мовляв, колумбієць, нічого не поробиш.

Розсекречувати особистість своєю обраниці Ектор не наважується. Через невдалий досвід попередніх стосунків, які були публічними, кулінар вирішив у цей раз ховати кохану від преси та фанатів.

Схожі статті