Вагітна Настя Каменських зачарувала великим животом та зізнанням щодо свого стану: “Скоро з’явиться малюк”

Настя Каменських продовжує інтригувати мережу своїм станом.

Усе літо Настя Каменських витратила на роботу. Після тривалого карантину вона не пропускала жодної можливості виступити перед своїми фанатами та дати волю творчим поривам. Для більшості артистів перерва, яка продовжувалася місяцями буду дуже болючою, тому не дивлячись на психологічне та фізичне навантаження, вона стійко продовжувала гастролювати Україною. Але під час гастролей фанати помічали серйозну трансформацію тіла зірки. Пішли чутки про її вагітність.

Вагітна Настя Каменських

Нещодавно на особистій сторінці Насті в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на який вона постала у шовковій сорочці.

Каменських обрала для образу білого спідню майку, вищевказану сорочку, білу сумочку та укладання з ефектом мокрого волосся. Фотографія імовірніше за все була зроблена біля водойми або басейну.

Неможливо не помітити, що навіть з під вільної блузи виглядає доволі великий живіт. Коментатори також не обійшли цей нюанс стороною та дали зірці знати, що вони підозрюють її у вагітності.

Коментарі під публікацією Насті Каменських

Варто відмітити, що чоловік Насті Каменських, продюсер Олексій Потапенко нещодавно розповідав, що мріє стати батьком чотирьох дітей. Потап дуже мріє про велику родину і готовий працювати для того, щоб вона в нього була. Натомість Настя Каменських не заперечує бажання народити малюка, але з якоїсь причини пара досі не наважилася народження первістка. Сподіватимемося, що свою вагітність вона приховувати не буде.

Схожі статті