Юля Зайка і Михайло Заливако знову разом? Дівчина вразила новинами: “Зібралася заміж і тут колишній”

Юлія Бельченко знову у всіх на вустах. Зірка збентежила соцмережі черговим зізнанням.

Пригоди екс-фіналістки “Холостяка” Юлі Зайки Бельченко продовжується. Нещодавно дівчина розповідала, як пройшло її романтичне побачення з її молодим колегою Дмитром, а сьогодні на підписників зірки вже чекало нове відкриття.

Весілля, колишній, квіти

На особистій сторінці Юлії Зайки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона заінтригувала користувачів мережі короткою і дуже дивною розповіддю.

Скріншот сторінки Юлі Бельченко

“Її тільки-но зробили пропозицію, вона збиралася вийти заміж і тут колишній надіслав їй квіти”, – написала Бельченко.

Під цими словами вона відмітила свою подругу. І щоб розібратися у дивному повідомленні Зайки необхідно перейти на сторінку її кращої подруги, у житті якої розвернулася справжня драма.

Дівчина знайшла під своїми дверима букет квітів, і думала, що це подарунок від її колишнього. А згодом з’ясувалося, що це був букет від хлопця, з яким вона проводила час 4 роки тому. Вона дуже злякалася і викинула квіти на смітник. Для чого Юля зробила подібну публікацію на своїй сторінці? Варіант є лише один: екс-учасниця реаліті-шоу вирішила пропіарити свою знайому. Зважаючи на бурхливе особисте життя Зайки, цей хід був вдалим, адже зацікавлені користувачі одразу ж почали розбиратися у тому, що сталося.

Що ж стосується Михайла Заливако, у його житті все прекрасно. Він продовжує будувати стосунки з обраницею Анною Богдан. Зіркова пара разом подорожує, весело проводить час і навіть влаштовує тренінги для своїх фанатів. Так, пара допомагає іншим схуднути. І це дійсно прекрасне заняття, адже обидва вони знаються на дієтах та фітнесі, а українців, які мріють скинути зайву вагу безліч.

Схожі статті