Зраджував дружині з купою жінок, але це не перешкода: Сергія Бабкіна номінували на премію “Тато року”

Відомий український співак Сергій Бабкін неабияк здивував мережу своєю номінацією на премію "Тато року 2021".

Донедавна Сергія Бабкіна, екс-учасника гурту “5’nizza”, вважали зразковим сім’янином, адже з дружиною Сніжаною він разом вже більше 10 років. Вони повінчані, виховують трьох дітей і регулярно публікують щасливі сімейні фото. Втім, цю зовнішню ідилію вони зруйнували власноруч, коли дали інтерв’ю у програмі ЖВЛ та розповіли про найважчу кризу їхнього подружнього життя.

Виявилося, що за перші декілька років шлюбу Сергій зрадив дружині більше сотні разів з різними жінками. Як тільки Сніжана про це дізналася, то зібрала речі та поїхала до матері, однак через деякий час Бабкіну вдалося вимолити її пробачення, тому врешті-решт вона до нього повернулася. Як запевняє жінка, вона жодного разу про це не пошкодувала, адже заради неї Сергій кардинально змінився, а зараз у них все чудово.

Родина Сергія Бабкіна
Родина Сергія Бабкіна

Публіка дуже бурхливо сприйняла такі одкровення – навіть найвідданіші фанати. Новим здивуванням для них стала номінація Бабкіна на премію “Тато року 2021”, про що стало відомо з Інстаграм-акаунту журналу Viva. У прикріпленому до посту відео знаменитість сказав наступне:

“Я пишаюся своїм батьком, і безмежно вдячний йому за те, що він наділив мене найважливішими людськими і чоловічими якостями. Я – тато. І це головна місія в моєму житті і в цьому світі. Я обожнюю своїх дітей. Коли вони поруч, я відчуваю, що можу все, абсолютно все. І кожного дня я намагаюся робити від себе все, що можу, для того, щоб вони були оповиті моєю любов’ю, турботою і були в безпеці”.

Коментатори не стримували емоцій від почутого:

  • “Тому я зраджував своїй дружині з купою жінок, адже я так люблю своїх дітей і свою дружину”;
  • “Після зізнання у численних зрадах мені дуже шкода його жінку, а як можна бути татою року з таким відношенням до матері своїх дітей?”;
  • “Противно слухати!”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті