Перший коханий Насті Каменських – повна протилежність Потапу: яке нещастя зруйнувало їхню пару

Настя Каменских і Потап розкрили свої стосунки два роки тому. Проте співачка практично не згадує чоловіка, з яким вона була разом до Потапа.

Чутки про роман між Настею Каменських та її колегою по сцені Потапом почали з’являтися задовго до офіційного зізнання пари. Хоча, як виявилося, для ці чутки були не просто плітками, а пара дійсно довго приховувала свій роман від фанатів.

Однак для обох закоханих не перший досвід серйозних стосунків — у кожного за плечима своя історія кохання. І якщо про першу дружину Олексія Потапенка, Ірину Горову, знають усі, то Каменських не любить розповідати про попереднього обранця.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

В студентські роки в Насті було декілька романів із заможними чоловіками, однак фінал усіх був однаковий — нічого серйозного побудувати не вдалося. До того ж майбутня зірка переживала, що вона виконує роль просто аксесуара для прихильників з гаманцем. Можливо, саме тому кінець-кінцем Насті приглянувся одногрупник Володимир.

Настя і Володя декілька років товаришували та були хорошими друзями, однак одного разу усвідомили, що їх пов’язує дещо набагато більше. Пара зустрічалася декілька років, поки один трагічний день не змінив все на 180 градусів.

На
Настя Каменських з Володимиром

У той роковий день Каменських з Володимиром їхали в авто разом із родиною хлопця. Машина потрапила у серйозне ДТП, в якому загинули батьки та сестра коханого співачки. Сама ж артистка називає справжнім чудом той факт, що вона залишилася живою і отримала лише ушкодження на нозі.

Після інциденту кохання Насті і Володимира чекало нове випробування — стосунки на відстані. Хлопець переїхав до Миколаєва, де жила його самотня бабуся, щоб доглядати за нею та допомагати по хазяйству. Настя вже починала будувати свою кар’єру, тому не наважилася змінити місце проживання.

Настя Каменських з першим коханим
Настя Каменських з першим коханим

Хоча закохані постійно їздили один до одного, відстань зруйнувала кохання. У Насті почали з’являтися фанати, що давало привід для ревнощів з боку обранця. Постійні сварки та конфлікти призвели до того, що в 2009 році пара вирішила розірвати стосунки.

Однак за словами самої співачки, парі з часом вдалося пройти через біль розставання і зараз вони з Володимиром хороші друзі, які часом навіть зустрічаються, щоб згадати минуле.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.