Ольга Цибульська засвітила розкішний образ

На Одеському кінофестивалі Ольга Цибульська продемонструвала нову сукню.

Співачка, теле- і радіоведуча та автор пісень Ольга Цибульська частий гість на світських заходах. Міжнародний кінофестиваль не став винятком, враховуючи те, що з моменту послаблення карантину зірка намагається не пропускати жодної події.

На 11-му Одеському міжнародному кінофестивалі, що закінчився у суботу, 3 жовтня, Ольга Цибульська з’явилася у чорній сукні, масивних сережках, золотих босоніжках і з новою зачіскою. Сукня телеведучої пошита на замовлення і має багато мереживних вставок і пишну спідницю, яка вигідно підкреслює ноги зірки. Образ довершує легкий вечірній макіяж з акцентом на очах. Співачка позує не дивлячись в камеру і щасливо посміхається.

Фото з цієї події телеведуча та співачка поділилася у своїй стрічці в мережі Instagram. У підписі до знімку співачка зазначила, що це перша справжня вечірка після довгої паузи і поцікавилася героїнею якого фільму її бачать підписники.

Також Ольга Цибульська похизувалася, що спробувала смачне морозиво, з яким вона сидить на червоній доріжці.

У коментарях до знімку прихильники Ольги Цибульської написали різні жанри і персонажів. Найчастіше згадували Скарлет з «Віднесених вітром», але були варіанти французької комедії, «Великий Гетсбі», «Сонька золота ручка», «Сніданок у Тіфані», «До зустрічі з тобою», «Місце зустрічі змінити не можна», «Солодка країна» та інші. А от вибір персонажів був вужчим. Найчастіше артистку асоціювали з комедійними персонажами, агентами, сексуальними кілерами, а дехто запропонував знятися у ролі дівчини Джеймса Бонда. Загалом усі зійшлися на думці, що Ользі Цибульській личитиме будь-який образ.

Нагадаємо, що недавно Ольга Цибульська оновила зачіску, зробивши стильну коротку стрижку. Новою зачіскою зірка поділилася в мережі і попросила оцінити образ.

Думки прихильників розділилися, але байдужим точно нікого не залишили. Незважаючи на негативні коментарі більшості підписників сподобалася нова стрижка і новий образ Ольги Цибульської.

Схожі статті