Соломія Вітвіцька вагітна? Зірка показала округлий живіт на пляжі: ось що точно стало причиною розлучення

Телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася новими фотографіями з відпочинку, які викликали у фанатів здогадки щодо "цікавого стану" зірки.

Ведуча телепрограми “Вражаючі історії ТСН” Соломія Вітвіцька на початку цього року шокувала своїх прихильників новиною про розлучення з режисером Владом Кочатковим. Пара прожила разом у шлюбі вісім років. Колишнє подружжя не розкривало причин та подробиць розлучення, однак підкреслювали, що навіть сімейний психолог не зміг допомогти їх зберегти сім’ю. Ти не менш Соломія та Влад залишилися добрими друзями.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

Після розлучення новоспечена холостячка активно мандрує світом, шукає нові хобі та розповідає про своє життя у соціальних мережах. Зараз на сторінці Instagram телеведуча ділиться враженнями від відпустки в США, де вона відпочиває разом з друзями.

Вітвіцька опублікувала нову фотографію, на якій вона позує в чорному купальнику та стильній білій накидці. Свій образ телеведуча доповнила сонцезахисними окулярами з масивною білою оправою.

“Коли дівчата витягнули до басейну, але максимум зробити фоточку і бігом у прохолодний номер. Сьогодні в Лас-Вегасі було +42…”, – розповіла Соломія.

Фото з Instagram Соломії Вітвіцької
Фото з Instagram Соломії Вітвіцької

У коментарях знайшлися прихильники, яких зацікавив животик телеведучої. Дехто вирішив, що Вітвіцька приховує вагітність. Однак сама Соломія на подібні коментарі ніяк не реагує. Більшість фанатів зірки залишили лише позитивні коментарі під публікацією:

  • “Як завжди на висоті”;
  • “Фотка класна”;
  • “Соломіє, ви чудова! Не приховуйте своєї краси”;
  • Гарні фото, гарні дівчата, гарний відпочинок і релакс!

Схожі статті