Андрій Бєдняков сяє від щастя: витіснив головного конкурента – Сергій Притула більше не ведучий. Деталі

Зірка тревел-шоу "Орел і Решка" Андрій Бєдняков став новим телеведучим програми "Де логіка" на "Новому каналі", замість Сергія Притули.

На “Новому каналі” готуються до старту другого сезону телешоу “Де логіка”. Це програма, у якій зірки українського шоубізнесу визначають, чия логіка працює краще: чоловіча чи жіноча. Гра складається з чотирьох раундів, у кожному з яких учасникам і учасницям потрібно розгадати логічні загадки або вирішити завдання. Ведучим першого сезону був шоумен Сергій Притула, однак тепер він вирішив покинути проєкт.

Сергій Притула у шоу Де логіка
Сергій Притула у шоу Де логіка

Як виявилося, Сергія у другому сезоні замінить його колега та екс-ведучий програми про подорожі “Орел і решка” Андрій Бєдняков, який вів його разом із Лесею Нікітюк. Як повідомляють інсайдери, Притула відмовився від подальшої роботи над “Де логіка” через участь російських бенефіціарів у розробці шоу.

За словами продюсерів, ніхто не приховував, що українська “Де логіка” — це адаптація російської версії, яка транслюється на каналі “ТНТ” ще з 2015 року. Однак сам Притула чомусь не знав цієї інформації.

Також творці шоу розповіли, що Сергій сказав, що покидає шоу за декілька годин до прем’єри першого сезону. На момент такого рішення з телеведучим уже відзняли 15 серій проєкту.

Андрій Бєдняков в програмі Орел і Решка
Андрій Бєдняков в програмі Орел і Решка

Наразі дата прем’єри другого сезону шоу “Де логіка” невідома. Поки що тривають зйомки вже з новим ведучим Андрієм Бєдняковим. Скоріш за все, нові випуски шоу телеглядачі зможуть побачити вже після Нового року на “Новому каналі”.

Сам Андрій Бєдняков прокоментував, що вважає чоловіку логіку кращою за жіночу, дивлячись на те, як його дружина обирає кавуни.

Схожі статті