Лідія Таран розкрила свій сімейний статус, адже заміж вже пора: “Нікуди він від мене не втече”. Доманський?

Українська журналістка і телеведуча Лідія Таран нарешті розкрила свій сімейний статус, про який нічого не було відомо після розставання з Андрієм Доманським.

Лідія Таран за свої майже 44 роки жодного разу не була заміжньою, але статус дружини вона все ж носила, щоправда – цивільної. Разом з шоуменом Андрієм Доманським ведуча “ТСН” прожила декілька років та народила йому доньку Василину, котра росте дуже на нього схожою. Їхні стосунки розвивалися дуже бурхливо, однак так само несподівано вони і закінчилися – Андрій пішов від Ліди до іншої жінки, на який він зараз одружений.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з маленькою дочкою Василиною

Після розставання з Доманським Таран не виносила своє особисте життя на загальний огляд, але шанувальники зірки цікавляться, чи вільне її серце зараз. У себе в Інстаграмі телеведуча влаштувала рубрику “Запитання-відповідь”, де у неї спитали про коханого чоловіка – є він чи немає. Відповіла Лідія з гумором:

“У цю секунду ні, але будем шукати. Нікуди він від мене не втече”.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Також підписників цікавить, чи планує Таран вийти заміж, бо “вже пора”. Ось що на це сказала знаменитість:

“1. А як таке можна планувати? Це ж не розклад занять чи ефірів. 2. Хто визначає, коли пора або коли вже пізно?”.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Зазначимо, що Лідія не заборонила Доманському бачитися з Василиною та брати участь у її вихованні, не дивлячись те, що це саме він зруйнував родину.

Лідія Таран та її донька Василина
Лідія Таран та її донька Василина

Андрій у свою чергу намагається приділяти достатню кількість уваги спільній доньці настільки, наскільки це можливо, адже він дуже багатодітний батько. Загалом у шоумена шестеро дітей – п’ятеро рідних і пасинок від нинішньої дружини.

Схожі статті