Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова виставила на продаж власні речі: не вистачає грошей на примхи

Катя Репяхова здивувала мережу влаштованим розпродажем прямо з квартири.

Шлюб народного артиста України Віктора Павліка та його четвертої дружини Каті Репяхової триває вже більше року. За цей час зіркова пара встигла декілька раз оскандалитися, посваритися з журналістами, народити спільну дитину та заінтригувати публіку суперечливими розповідями.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Наприклад, нещодавно концертна директорка повідала, що їхньому коханню з Віктором Франковичем аж 6 років, хоча рік тому вона запевняла, що розпочала стосунки з чоловіком, коли той пішов з родини. Публіка подібні речі ретельно відстежує і не пробачає похибок.

Не вистачає грошей

А нещодавно пара дійсно вразила мережу зізнанням: артисту та блогерці не вистачає грошей. І це при тому, що Віктор Франкович декілька разів у місяць виїжджає на приватні замовлення. Користувачі довго не вірили парі. Однак, поступово складається враження, що подружжя таки страждає від фінансової кризи. Вочевидь, автомобілі у кредит виявилися не по кишені.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Так, Катя Репяхова виставила особисті речі, які майже нічого не коштують, на продаж. Відома блогерка пропонує своїм підписникам купувати її одяг, який вона вже вдягала, і можливо не один раз, за привабливими цінами (для самої Каті).

Зіркову дружину ніяк не пантеличить той факт, що така сама вартість у цих речей, коли вони відправляються на розпродаж у магазинах. Підписники блогерки могли би придбати такі самі, абсолютно нові моделі у торгових центрах. Цікаво, чи вийде з цього щось, і чи не отримає Репяхова вкрай негативний фідбек за подібний крок?

Деякі зірки займаються благодійністю, а деякі розпродають використанні речі…

Схожі статті