Катя Осадча святкує 38-й день народження: чому телеведуча цілий день плакала і як її втішали рідні?

Катя Осадча показала, як її привітали близькі та друзі.

Катя Осадча 12 вересня відзначає свій 38-й день народження. Телеведуча зізнається, що ще рік тому і мріяти не могла про новий статус багатодітної мами, який вона отримала буквально місяць тому.

Каті Осадчій 38 років

Про це вона зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чоловік іменинниці Юрій Горбунов також привітав Катю Осадчу в Instagram, в черговий раз зізнавшись їй у своїх почуттях.

Також до привітань приєдналися Настя Каменських, Потап та інші близькі та рідні телеведучої. Море квітів, яким засипали зірку остаточно її розчулили, і Катя декілька разів пустила сльозу. Настя одразу відреагувала на емоційність іменинниці та почала її заспокоювати. У цьому році і день народження Юрія Горбунова, і Каті Осадчий були присвячені народженню їх сина.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої

До привітань у соціальній мережі долучилися усі колеги Каті та учасники знімальної групи “Світського життя”.

Вочевидь, вечірка буде проведена іншим разом. Адже гості насолоджувалися домашнім комфортом та проводили час на дворі, як одна велика сім’я.

Як відомо, 19 серпня Осадча з Горбуновим стали батьками вдруге. Другого сина пара назвала Данилом. Телеведуча зізналася, що сподівалася на народження дівчинки, але доля розпорядилася, щоб вона стала мамою третього сина. Старшим синам Осадчої, Іллі та Івану, 19 років і 4 роки відповідно.

Багато зірок, а також шанувальники Каті Осадчої привітали її в коментарях з 38-річчям, захоплюючись її молодістю і красою.

Схожі статті