Сина Тіни Кароль кардинально змінило життя у Британії: забув українську й змужнів – копія Огір у молоді роки

Для Тіни Кароль її син — головна надія та опора. Подивіться, як же сильно він нагадує Євгена Огіра.

Тіна Кароль у дуже молодому віці лишилася сама без чоловіка. Коханий Євген пішов у кращий світ, а дружина взяла всю волю в кулак та зайнялася вихованнями сина. Вона вирішила дати найкраще, що може дитині. У 1-й клас маленький Веніамін пішов у Британській школі. Відомо, що монархія славиться своїми навчальними закладами.

Тіна Кароль та Веніамін Огір

Дитина, хоч і була геть крихітна, але поїхала закордон. Тіна часто бувала у сина у гостях, а він досі кожні канікули вертається додому.

Влітку хлопець не просто проводив час вдома у розкішному маєтку, а їздив за мамою по концертах. Так, на популярному столичному фестивалі Atlas Weekend, що проводився у липня, Веня навіть давав коментар для інтерв’ю. Питання, звісно, про матір:

“Я дуже пишаюся мамою. Я бачив зараз мою маму на репетиції, це просто..! Я обов’язково піду на Atlas, тому що я хочу підтримати маму, і ти не можеш це пропустити!”, – каже Веніамін з посмішкою на обличчі.

Чутно, що уроки англійської для сина Кароль пройшли недаремно. Хлопець вже навіть може похизуватися легким британським акцентом. Цікаво, що співачка разом з дитиною дивиться мультики іноземною мовою.

Також у мережі помітили, наскільки син Тіни стає схожим на свого знаменитого батька. Прихильники написали:

  • Викапаний Огір старший
  • Який же дорослий і копія батько

Дійсно, те, наскільки схожим на тата став Веніамін видно з першого погляду. Втім, сама поп-діва вважає, що успадкував її синочок риси обох батьків порівну.

Ще більше про життя Огіра-молодшого дивіться у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.