На 1+1 бебі-бум: вагітні Марічка Падалко, Неля Шовкопляс, Наталія Мосейчук та інші ведучі сколихнули мережу

Діти — справжнє диво. Подивіться, як розквітли в очікуванні своїх карапузів головні зірки телеканалу "1+1".

Для популярної жінки часто буває складно поєднати кар’єру та материнство. Багато легендарних акторок, телезірок, співачок, яких наслідували мільйони, ладні були проміняти всю славу на те, щоб пригорнути своє немовлятко. Втім, наші українські селебритіз не забули про своє жіноче начало та не побоялися піти у декрет на піку кар’єри.

Марічка Падалко, бувши вагітною, взагалі з’являлася у кадрі та вела передачу “Марічкин кінозал”. У її житті взагалі склалася цікава ситуація: у першому шлюбі доля не дала дітей, проте, вийшовши заміж за Єгора Соболєва, Господь ощасливив подружжя трьома малюками.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Нелю Шовковляс також життя дітками не обділило. Артистка народила двійню. Синів назвала Матвій і Тимофій. На світлинах часів вагітності, зірка виглядає наче Древньогрецька Венера: русяве розпущене волосся та неймовірна фігура.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс

Мало хто бачив при надії Наталію Мосейчук. Залізна леді “плюсів” не любить розповідати про особисте. Проте, нам вдалося знайти її архівну фотографію.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

У народі кажуть, що вагітність прикрашає жінку. Лідія Таран і до того, як стала носити під серцем донечку була гарнюнею, але округлий животик помножив ніжність ведучої у десять разів.

Вагітна Лідія Таран разом з Андрієм Доманським

У цій підбірці неможна не згадати і багатодітну Катю Осадчу. Вагітною вона була цього року, а звістки про те, що вона народила чекала вся країна. Мріяла родина Горбунова про дівчинку, але несподівано для всіх на світ з’явився ще один син.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Схожі статті