Дружина Сергія Жигунова зізналась, що ненавидить Анастасію Заворотнюк: “Він бачить її в мені”

Дружина актора Сергія Жигунова Вікторія Ворожбит негативно висловилася щодо порівняння її з колишньою обраницею коханого — акторкою Анастасією Заворотнюк.

Актори Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк познайомилися на зйомках культового серіалу “Моя прекрасна няня”. За сценарієм, їхні герої кінець-кінцем одружилися, хоча досить довго не зізнавалися у своїх почуттях. Схожа історія трапилася і в реальності.

У період роботи над серіалом Сергій був одружений та виховував із дружиною двох доньок. Анастасія була молодою акторкою, кар’єра якої тільки починалася. Її яскрава зовнішність та веселий характер відразу запали в душу Жигунову, тож він зважився покинути сім’ю заради нової пасії.

Сергій Жигунов і Анастасія Заворотнюк
Сергій Жигунов і Анастасія Заворотнюк

Деякі ЗМІ писали, що цей союз був фіктивний, і що стосунки Анастасії та Сергія — це лише піар-хід для реклами “Моєї прекрасної няні”. Однак спільні знайомі пари стверджують, що їхні почуття були більш, ніж справжніми. Особливо закоханим був Сергій. За словами, його близького друга, він немовбито помолодшав.

Не дивлячись на таку красиву історію почуттів, союз Жигунова та Заворотнюк проіснував усього два роки. Причина їхнього розставання й досі залишається таємницею. Тоді Сергій повернувся до першої дружини, яку знову покинув у 2020-му заради вже нової пасії Вікторії Ворожбит.

Сергій Жигунов і Вікторія Ворожбит
Сергій Жигунов і Вікторія Ворожбит

На думку прихильників актора, нова дружина, як дві краплі води, схожа на Анастасію Заворотнюк. Саму Вікторію ображають подібні коментарі.

“Ідіть своєю дорогою. Якщо ви гадаєте, що він бачить її у мені, то знайте. Такі, як ви, вже два роки псуєте мені життя”, — грубо відізвалася Ворожбит на порівняння з колишньою коханою чоловіка.

Сам же Сергій Жигунов ніяк не коментує ні коментарі ЗМІ та фанатів, ні відповідь дружини на них.

Схожі статті