Лілія Ребрик зводить кінці з кінцями? Телеведуча не стрималася та виказала відчай щодо свого положення

Лілія Ребрик розповіла, чого саме вона сильно боїться.

Лілія Ребрик справляє враження щасливої та безтурботної жінки. Вона має все, про що мріють мільйони інших жінок: міцна родина, коханий чоловік, робота в театрі і на телебаченні, тощо. Важко уявити, що знаменитість може чогось боятися або страждати від якоїсь події.

Можливі фінансові проблеми

Декілька місяців тому Лілія Ребрик говорила про те, як карантинні обмеження позитивно відобразилося на її житті та її родини. Мовляв, перебралися за місто, вирощують фрукти та овочі і дихають свіжим повітрям.

Та насправді, з’ясувалося, що Лілія Ребрик боїться оновлення карантину. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка поділилася, що була можливість того, що вона знову не зможе грати у театрі.

Варто відмітити, що український шоу-бізнес у минулому році зазнав серйозних збитків. Через повну відсутність концертів, вистав та зйомок (через велику кільсть членів будь-якої знімальної групи) знаменитості ледь зводили кінці з кінцями. Деякі не стримувалися та скаржилися на відсутність доходів. Наприклад, Віктор Павлік та Злата Огнєвич говорили про це неодноразово і в інтерв’ю, і у власних блогах.

Доходи чоловіка Лілі Ребрик, танцюриста Андрія Дикого також знаходяться під питанням. Адже хореограф, в основному, заробляє завдяки танцям, що також унеможливлює заробіток під вас карантину. Публікація з власними опасіннями, при цьому, не знайшла відгуку у користувачів мережі, які гостро відреагували на скарги зірки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.