(Фото) Якою була Руслана Писанка на початку кар’єри? Витончена модель з осиною талією та виразними скулами

Руслана Писанка завжди вирізнялася серед колег-зірок. Пишна пані шоу-бізнесу на старті кар'єри була іншою.

Легендарна ведуча, акторка Руслана Писанка стала справжнім символом українського телебачення. Артистка починала свою кар’єру у 1990-х роках та стала корифеєм нашого медійного мистецтва. Донька легендарного оператора і не могла оминути естраду.

Руслана Писанка у фільмі Кілька любовних історій

Це зараз ми знаємо її, як пишну красуню, яка харизмою і талантом підкорила продюсерів та глядачів, але у молодості її вважали ледь не головним символом привабливості та жіночності. Річ у тім, що у 1994 році вона предстала на екрані у ролі Меї у фільмі “Кілька любовних історій”.

Руслана Писанка

Фігуриста акторка з ніжними рисами обличчя прийшлася до вподоби всім українцям. Її запам’ятали з першого погляду не тільки глядачі, а й митці. Можна сказати, у 1994 для Руслани відкрився шлях у великий світ Мельпомени.

Руслана Писанка

Далі, крім театру та кіно на знаменитість чекало телебачення. Погоду на “Інтері” вмикали навіть не для того, щоб дізнатися, чи очікувати завтра дощів, а щоб отримати порцію позитиву та креативу від ведучої. У кадрі Писанка завжди тримається впевнено, а посмішка просто не сходить з її вуст.

Руслана Писанка

Так, як Руслана завжди була “жінкою в тілі”, з роками вона помітила, як фігура змінилася. Теледіва завжди була за здоровий спосіб життя і тому взяла вольове рішення: піти на шоу “Зважені та Щасливі”. Її ідею підтримав коханий чоловік, і знаменитості разом боролися за спартанське тіло.

Зараз знаменитість не втрачає свого легендарного образу та радує зарядом енергії всіх своїх фанатів на телеканалі “1+1”.

spot_img

Схожі статті