Історія кохання Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе: як вдалося приховувати палкі почуття більше 10 років

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе виховують трьох дітей та живуть у щасливому шлюбі. Однак історія їхнього кохання варта окремого кінофільму.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва познайомилися завдяки роботі. На ранньому етапі своєї кар’єри Альбіна влаштувалася до майбутнього чоловіка бек-вокалісткою. Для неї це був великий крок у кар’єрі, а як виявилося через декілька років, і в особистому житті.

Валерій відразу заявив, що він противник будь-яких романтичних стосунків на роботі. Тоді він говорив не про відносини між собою та Альбіною, а між нею та його музикантами. Сам Меладзе на той час був одружений. Джанабаєва відповіла, що прийшла працювати, а не крутити романи.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку своєї співпраці
Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку своєї співпраці

Але сам Валерій першим і порушив свою строгу настанову. Він по вуха закохався в молоду Джанабаєву і почав завойовувати її серце. У 2004 році співачка народила коханому сина Костянтина. Однак більше 10 років приховувала ім’я справжнього батька. Ніхто не знав, від кого малюк — лише здогадувалися.

Валерій майже 10 років жив на дві родини. В одні — Альбіна та син, в іншій, офіційній — дружина та троє доньок. Розсекретився таємний союз у 2014 році, коли Джанабаєва народила другого сина Луку.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами

Тоді Меладзе вирішив, що приховувати їхнє кохання вже немає сенсу. Артист оформив офіційне розлучення з першою дружиною і того ж року зареєстрував офіційний шлюб з Альбіною. Весілля відгуляли таємно без преси та зайвих очей.

Перше спільне інтерв’ю пара дала лише у 2018 році. А в квітні 2021 року Джанабаєва подарувала йому доньку Агату.

Схожі статті