Нова Холостячка Злата Огнєвіч показала свій ранок з коханим: не змогла дочекатися початку телепроєкту

Злата Огнєвіч опублікувала дуже романтичне відео, яке вмить вподобали її фанати.

Якщо раніше блог відомої та неймовірно талановитої української виконавиці Злати Огнєвіч був присвячений творчості і кар’єрі, то зараз він наповнений романтикою. Співачка раз у раз нагадує про те, що знаходиться у пошуках обранця, а також стала головною героїнею телепроекту “Холостячка”.

Ранок з романтичною Златою Огнєвіч

Нещодавно на особистій сторінці Злати Огнєвіч в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому вона показала свій ранок з таємничим коханим. Молоді люди під час зйомки називали одне одного ласкавими словами та обмінювалися компліментами.

Але враження може бути хибним. Насправді виконавиця зняла якісну рекламу для побутової кофемашини. Навіть важко уявити, скільки компанія заплатила за концепцію та зйомку, адже публікація не тільки розташовуються у стрічці виконавиці, але й повністю створена нею.

Вирогідність того, що чоловічий голос на тлі належить її обранцю дорівнює нулю, адже за контрактом, вона не маж права видавати фінал романтичного шоу.

Нагадуємо, що зовсім скоро стартує 2-й сезон головного романтичного шоу України “Холостячка”. Злата вже зробила декілька зізнань, які здатні заінтригувати фанатів як співачки, так і проєкту. Так, з’ясувалося, що виконавиця закохалася одразу в обох учасників і довго не могла обрати того самого. При цьому уважні користувачі мережі поки що не мають гадки, ким можуть бути фіналісти. До речі, Ксенію Мішину та Олександра Еллерта фанати розсекретили майже одразу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.