Олександр Пономарьов показав, з ким святкуватиме річницю: зовсім не колишня дружина Олена Мозгова

Олександр Пономарьов показав, хто стане його партнеркою на річницю.

Олександр Пономарьов ніколи не приховував того факту, що має бурхливе особисте життя, певний смак на жінок та серйозний підхід до концертної діяльності. Якщо знаменитість виступає у якості суді, то судити вокалістів буде жорстко, а якщо виступатиме перед багатотисячною аудиторією, то немає сумнівів, що перформанс буде на вищому рівні.

З ким Олександр Пономарьов проведе річницю Каховки?

Нещодавно виконавець опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, що він прибуде на святкування 230-ї річниці міста Каховки і буде розважати гостей торжества разом з менш відомою співачкою Андріаною. Відповідний постер вже красується у мікроблозі співака.

Скріншот сторінки Олександра Пономарьова

Варто відмітити, що над розважального програмою свято попрацювали на диво добре. Серед зіркових гостей будуть і гумористи, і представники музичної індустрії. Любителі гастрономії зможуть скуштувати різноманітні ласощі на ярмарці, а ті, хто надає перевагу знанням, задовольнятимуться історичними фото зонами.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому колишня дружина Олександра Пономарьова, продюсерка Олена Мозгова повідомила про те, що нарешті встановила свій діагноз. Виявилося, що болі у спині та параліч обличчя були викликані хворобою Лайма, яка переноситься кліщами. Знаменитість вже працює над своїм здоров’ям і, на щастя, імовірність хронічного захворювання все зменшується. Перед сумними новинами про госпіталізацію жінки мережу сколихнув скандал між Олександром та Оленою, адже співак звинуватив її у зраді.

Схожі статті