Джамала раптово порвала стосунки з чоловіком, з яким провела щасливих 11 років: “Почала поводитися зверхньо”

Джамала досі не коментує свій вчинок з продюсером Тарнопольським.

Три тижні тому предстаники ЗМІ помітили, що з YouTube-каналу виконавиці зникли всі її музичні відеоролики, опубліковані протягом останніх трьох років. Останній доступний кліп був опублікований ще три роки тому – це відеоробота на пісню “1944”, а також відео з концерту в Палаці Спорту. Офіційні ролики за останні три роки недоступні для перегляду вже більше місяця.

Джамала не вперше покидає продюсера без пояснень

Згодом стало відомо, що проблема пов’язана з раптовим розривом контракту Джамали та її продюсера Ігоря Тарнопольського, який гадки не мав, що виконавиця вчинить.

Джамала
Джамала

Чоловік розповів, що Джамала не попереджала його про свої наміри, і здивувала його не менше, ніж будь-кого. Журналісти “Зіркового шляху” з’ясували, що артистка вчинила так само і зі своєю попередньою продюсеркою Оленою Коляденко.

“У 2010-му артистка несподівано завершила роботу з продюсеркою Оленою Коляденко. Так само, не пояснивши причину. Як писали журналісти, посилаючись на близьке оточення співачки, Джамала начебтостала з верхню поводитися з Оленою та відмовлялася співати запропонований нею репертуар”, — йдеться у сюжеті.

Тоді співачка пояснила, що її погляди на творчість значно відрізнялися від поглядів її продюсерки. Мовляв, вона не хотіла співати російські пісні та співпрацювати з російськими виконавцями. Тоді як Коляденко обрала саме цей маршрут для досягнення популярності.

Джамала
Джамала

Як виявилося, у той раз Джамала знала, як досягти бажаної слави іншим способом. Цікаво, чи вийде у співачки черговий прорив після розриву стосунків з продюсером Ігором Тарнопольським?

Схожі статті