Алла Пугачова відмовилася приймати онучку, яку назвали на її честь: не хоче бути бабусею на восьмому десятку

Що відбувається у родині Примадонни, яка завжди славилася складним характером.

Тим, хто не заглиблюється у біографію Алли Пугачової, відомо, що онуків Примадонні подарувала лише Христина Орбакайте. Та насправді родина зірки набагато більша.

Онучка Пугачової на ім’я Алла

Так, у Алли Борисівни є племінник Владислав, і його дружина в минулому році народила дівчинку, яку назвали Аллою. Вона доводиться артистці двоюрідною онучкою.

Дівчинка не тільки носить ім’я найбільшої зірки російської естради, але й урвала крихту її слави. Мати Алли Гузель веде акаунт у соціальній мережі Instagram від її імені, постійно використовуючи популярність двоюрідної бабусі дівчинки. Сама Алла-молодша занадто маленька, щоб зрозуміти усе, героїнею чого вона стала.

Сама Примадонна свою онучку в очі не бачила, і начебто і не цікавиться її життям. Чому зірка ігнорує племінника та його спадкоємицю невідомо.

Дружина племінника Пугачової дуже радіє, коли про них пишуть журналісти і всіляко звертає увагу на свою родину через ім’я відомої родички.

Варто відмітити, що в минулому Алла Борисівна дуже допомогла Владу, який залишився самотнім після смерті свого батька – брата Пугачової Євгена. У 29 років хлопець став інвалідом, коли намагався зробити собі укол і випадково потрапив в нерв. Знаменита тітка відправила його в хорошу клініку, після чого ще й купила родичу квартиру в столиці. Але на цьому взаємини Євгена та Алли Борисівни припинилися. Коли той одружився на вищезгаданій Гузелі, вони не підтримували зв’язок.

Схожі статті