У Андрія Данилко померла мама: чому артист прикидався щасливим і приховував найбільшу втрату в житті?

Андрій Данилко залишився без мами: підтвердилася інформація про смерть жінки.

Довгий час навколо Андрій Данилко ходили чутки, що чоловік страждає від глибокої депресії та лікується у спеціалізованих закладах. Артист заперечував ці плітки. Але тепер назовні випливла правда про його життя. Трагедія, яка сталася у родині Андрія пояснює його стан.

Померла мама Андрія Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Андрій Данилко пережив страшну трагедію: померла його мама. Про втрату артиста стало відомо в ефірі програми “Викріття. Післямова” на телеканалі LIVE, присвяченому 30-річчю Вєрки Сердючки.

“Новина про смерть матері Данилко приголомшила. Про це до сих пір не було відомо ні пресі, ні “Гуглу”, ні шанувальникам Андрія. Значить, він не хотів афішувати те, що знаходиться в жалобі”, – розповіли журналісти проекту.

Андрію Данилку 47 років. Він народився в Полтаві, де його мама Світлана Іванівна Волкова прожила все життя. Батько артиста помер 40 років тому, коли Андрію було всього 7 років. В результаті сім’ю тягнула мати –  маляр, працівниця заводу. У Данилко є сестра Галина Гришко від першого шлюбу матері.

За словами сусідів Світлани Іванівни Волкової, вона пішла з життя в 82 роки.

“Я знала про це. Мені Андрій написав: “Померла мама …”, – сказала бек-вокалістка Андрія Данилка Олена Романовська.

Директор артиста Андрій Уренев підтвердив в коментарі “КП в Україні”, що мама Данилка померла в кінці 2020 року. Про зйомки передачі Андрія не попереджували.

“Андрій цього, думаю, не бачив. Але це загальнодоступна інформація. А Андрій людина відома, тому нічого дивного у виході подібної програми немає. Якщо там нічого, крім цього факту не повідомлялося, то не бачу нічого кримінального”, – заявив директор Андрія Данилка.

Схожі статті