Вагітна Настя Каменських нарешті готується стати мамою? Зірка більше не ховає круглий живіт

Настя Каменських схвилювала мережу порцією чергових відео.

Нещодавно відомий український продюсер Потап, який одружений на свої колезі, колишній партнерці і підопічній Насті Каменських розповів, що мріє стати багатодітним батьком. Чоловік не проти народити дитину прямо зараз, але так склалося, що до цих часів Настя не змогла завагітніти. Шоумен натякнув, що у них є деякі проблеми зачаттям. Співачка, в свою чергу, також не одноразово говорила про те, що хотіла б стати мамою, але поки що Господь не дав такої можливості.

Настя Каменських показала живіт

Завдяки соціальним мережам фанати мають можливість відстежувати новини та стан улюблених зірок. Саме завдяки публічним блогам шанувальники зазвичай першими дізнаються про вагітність зірки.

У цей раз Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому станцювала біля особистого автобусу на гастролях. Для зйомки вона обрала домашній трикотажний костюм, який мав приховати фігуру артистки.

Скріншот сторінки Насті Каменських

Варто відмітити, що з-під ковтинки зірки виглядав доволі солідний животик, який неможливо приховати нічим. Звісно, зірка могла добре поїсти перед зйомкою, але є можливість і вагітності. На що фанати так довго сподіваються.

При цьому Каменських як завжди запально станцювала для своїх шанувальників. До речі, відеозйомка відбулася у Первомайську, де артистка має виступати зі своєю командою. Не дивлячись на те, що подорож Каменських дається дуже важко, вона все одно продовжує тур, інколи розповідаючи зі зльозами на очах про те, як сильно скучила за своїм чоловіком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.