Суперблондинка Оля Полякова ледь тримається: поруч зі співачкою лікарі та команда, але їй не стає краще

Оля Полякова розповіла, через яке пекло їй доводиться проходити, перш ніж потрапити на сцену.

Зірки постійно розповідають шанувальникам про те, як інколи важко їм доводиться на сцені. Знаменитості хоча і отримують великі гроші за свої виступи, але інколи їм доводиться жертвувати своїм здоров’ям та сімейним щастям.

Так, на цей раз Оля Полякова вирішила розповісти, через яке пекло вона проходить, щоб виступити перед своєю аудиторією.

Проблеми зі здоров’ям співачки

Скріншоти сторінки Олі Полякової

Співачка показала, як вона готується за лаштунками до концерту на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Полякова була у білому рушнику. Знаменитість показала, що на столику біля неї було доволі багато медикаментів та медичних інструментів. Зірка не зволікала, і повідала, що в неї дуже болить спина і тому вона змушена звертатися за допомогою до лікарів.

“Так починається мій концерт у Чернівцях. Вчора на концерті потягнула спину. Ось зараз лікар буде колоти мені *** блокаду”, — зазначила зірка.

Після цього, вона показала, як лікар поставив їй укол прямо у потилицю і при цьому сильно закричала від болю.

Вже через декілька годин Суперблондинка вийшла на сцену, як ні в чому не бувало у своїх блискучих костюмах та з прекрасним настроєм. Такій силі духу можна тільки позаздрити, адже Оля Полякова поводиться наче спортсменка: щоб там не було, але свої обов’язки виконує.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній, що переживає у шлюбі серйозну кризу. Вадим та Оля одружені 20 років і співачка як ніколи відчуває холод у стосунках. Обидва дуже зайняті люди і не завжди можуть знайти час для кохання.

Схожі статті