Танці з зірками 2021: на головний паркет країни вийшов покійний Григорій Чапкіс – хореографа оживили (Відео)

Хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс помер 13 червня у віці 91 року, але це не завадило йому ще раз з'явитися на головному паркеті країни.

Смерть Григорія Миколайовича Чапкіса стала великим потрясінням для багатьох представників українського шоу-бізнесу. Особливо це позначилося на усіх, хто причетний до “Танців з зірками”, адже танцюрист був невід’ємною частиною проєкту.

Непоправне сталося через проблеми зі здоров’ям – у грудні 2020-го Чапкіс потрапив до лікарні з запаленням легенів, при цьому жоден з тестів не показав наявність в організмі хореографа ковіду. Хвороба важко позначилася на стані Григорія, тож вже через півроку його не стало. Як повідомив син знаменитості, через старість у нього все почало відмовляти, однак завдяки своїй творчості він вічно житиме у серцях безлічі фанатів та учнів.

Григорій Чапкіс на паркеті Танців з зірками
Григорій Чапкіс на паркеті Танців з зірками

Доводить це вражаючий триб’ют-номер в пам’ять про Чапкіса, який здивував глядачів у третьому випуску нового сезону “Танців”. Виконали цей віденський вальс танцюристи різних поколінь, після чого до них приєдналися всі учасники, судді і ведучі проєкту, утворивши коридор честі. Завдяки сучасним технологіям ним під незгасаючі аплодисменти востаннє пройшовся сам Григорій Миколайович.

Триб'ют-номер в пам'ять про Григорія Чапкіса
Триб’ют-номер в пам’ять про Григорія Чапкіса

Коментатори в мережі не стримали емоцій:

  • “Це щось неймовірне, такий красивий номер, дякую технологіям. Велике щастя знов побачити цю прекрасну людину. Вічна пам’ять”;
  • “Мурахи по шкірі! Дуже не вистачає Чапкіса в цьому шоу, і я рада, що його не забувають”;
  • “Давно я так не ридала… Сльози аж на колінах… Хай спочиває з миром!”;
  • “Добре, що хоч на третьому ефірі згадали Легенду! Але зробили це дуже проникливо”.

Схожі статті