Весілля не буде? Онучка Софії Ротару вирішила, що мільйонер зі списку Форбс не гідний її руки

Софія Ротару та її зіркова онучка розповіли про плани на заміжжя.

У листопаді минулого року з’явилися перші новини про те, що внучка Софії Ротару виходить заміж. Обранцем Софії Євдокименко став Денис Жаданов – підприємець, віце-президент з маркетингу компанії “Readdle”. Відомо, що бізнесмен входить в рейтинг журналу Forbes “ТОП-30 підприємців Європи в сфері технологій”. Вважається, що зараз закохані обмірковують деталі весілля, яке відбудеться в цьому році. Але вже осінь а про весілля нічого не чутно.

Весілля не буде?

Як раніше писали ЗМІ, знайомі родини стверджують, що Софія зараз зосереджена на створенні такої ж міцної сім’ї, як була у її бабусі і дідусі, а також тата і мами.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Софія Ротару, як виявилося не в захваті від ідеї своєї внучки. Артистка вважає, що спочатку Софії варто задуматися про навчання, а вже потім про особисте життя. Крім того, зірка вважає, що родичка ще занадто молода, щоб виходити заміж.

“Я з ним знайома, але хто знає … Це її доля, і вона буде сама вирішувати. Вона ще юна, я вважаю, що зарано. Вона повинна закінчити своє навчання, отримати гарну освіту, а все інше … Думаю, що у неї все вийде”, – розповіла Софія Ротару у “Світському житті”.

Відзначимо, що про особисте життя Софії Євдокименко відомо дуже мало. Деякий час родичка зірки зустрічалася з бізнесменом з Франції і навіть познайомила його з родичами. Однак скоро відносини зійшли нанівець. Приваблива Софія недовго залишалася одна і вже представила рідним нового обранця. Додамо, що батьки Євдокименко підтримали її рішення про весілля.

Софія Ротару з онукою та невісткою
Софія Ротару з онукою та невісткою

Але Євдокименко і про освіту. Зараз родичка української зірки вчиться в США. У підлітковому віці внучка Ротару займалася в модельній школі та успішно застосовувала отримані навички на подіумі і фотосесіях.

Схожі статті