Поки син розкошував у столиці, матір бідно жила у селі: в мережі показали будинок мами Андрія Данилка

Журналісти показали, як жила матір Андрія Данилка, яка покинула цей світ рік тому.

Стало відомо, що український співак Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, рік тому поховав свою маму. За словами продюсера зірки Юрія Нікітіна, співак сильно переживав через те, що втратив близьку людину. Ці переживання позначилися на здоров’ї артиста.

Трагедія у родині Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Нікітін додав, що у Данилко ще до смерті мами почався гормональний збій, що призвів за собою більш важкі наслідки: у Андрія стало випадати волосся, тому без головного убору артист намагався не з’являтися на публіці. Раніше в мережі з’являлися повідомлення про те, що Андрій Данилко серйозно хворий і за його здоров’я борються лікарі з Європи.

Про це розповідав сам продюсер артиста, хоча пізніше він ці слова спростував, повідомивши, що інформацію вирвали з контексту. За словами Нікітіна, тоді лікарі допомагали Андрію впоратися з депресією і призначали різні препарати.

Хатинка матері Данилко

Мама українського шоумена Андрія Данилка до своєї смерті жила в селищі Клименки під Полтавою. Артист хотів забрати жінку до себе, до Києва, проте вона, за словами друзів, хотіла залишитися на батьківщині.

Будинок, де провела останні роки Світлана Волкова, відвідали журналісти. У Клименки Світлана Волкова перебралася, коли її син поїхав до столиці. Сусіди мами Андрія Данилко розповіли репортерам, що 82-річна жінка була доброю і гостинною, шанобливо ставилася до людей.

Після смерті жінки за будинком дрглядають її дочка і внучка. Сам Андрій Данилко приїжджав сюди рідко – лише кілька разів, але підтримує зв’язок з сестрою і племінницею.

Схожі статті