Єдиний син Софії Ротару не стерпів та видав великий секрет: співачка пішла під вінець у білосніжній сукні

Єдиний син легендарної української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився прекрасним фото з весілля своєї знаменитої матері.

Сценічна кар’єра Софії Михайлівни Ротару триває вже не один десяток років. Вона і сьогодні дивує слухачів новими шедеврами та великими концертами, але поряд з успіхом у творчості зірку спіткало велике нещастя в особистому житті.

Виконавиця була одружена з керівником ансамблю “Червона рута” Анатолієм Євдокименко. Він же займався організацією концертних програм дружини. У 1968-му пара зіграла весілля, а вже через два роки у них народився син Руслан.

Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко
Софія Ротару разом з сином Русланом

У сімейну ідилію Ротару втрутилася доля – в 2002 році життя Анатолія забрав інсульт. Софія Михайлівна важко переживала втрату і на деякий час повністю відмовилася від виступів, зйомок та гастролей. Знаменитість навіть подумувала назавжди покинути сцену, але син допоміг їй пережити горе і залікувати свої душевні рани музикою.

Цікаво, що Руслан виховує двох дітей, яких вони з дружиною Світланою назвали на честь бабусі та дідуся – Софія і Анатолій.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Після смерті чоловіка Ротару присвятила себе родині, дбайливо зберігаючи в пам’яті образ коханого. Інших кандидатів на серце артистки з тих пір не з’являлося, проте на сторінці Євдокименка-молодшого з’явилося фото, на якому Софія Михайлівна йде під вінець. Втім, кадр архівний і присвяченій річниці весілля співачки з чоловіком.

Сукня нареченої у Ротару скромна, але зі смаком, доповнює її велика фата. Анатолій одружувався у класичному образі – чорному костюмі з білосніжною сорочкою.

“Є вічне кохання!”, – написав під знімком своїх батьків Руслан.

Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка
Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка

Схожі статті