Мокра Alyosha в джакузі без Тараса Тополі блиснула стрункими ніжками: і це матір трьох дітей (ФОТО)

Відома українська співачка Alyosha порадувала численних шанувальників несподіваними фото з відпочинку в СПА.

Вже не перший рік сяє зірка Альоші, яка не втрачає популярності навіть з трьома маленькими дітьми на руках. Зі своїм чоловіком, фронтменом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею, героїня статті виховує синів Романа і Марка, а також донечку Марію.

Цікаво, що офіційно скріпити стосунки музиканти вирішили саме через вагітність співачки – аби не виникало зайвих питань про батька дитини. Законним подружжям пара є лише 8 років, проте загалом разом вони вже 11 років.

Альоша і Тарас Тополя
Альоша і Тарас Тополя

На радість фанатам, Alyosha регулярно публікує нові кадри у соціальних мережах. Зараз її Інстаграм налічує більше чотирьохсот тисяч підписників, які з захватом спостерігають за життям улюбленого кумира. І хоча Олена (справжнє ім’я Альоші) не відноситься до категорії артисток, котрі полюбляють привертати увагу сміливими фото, на цей раз вона виклала серію знімків з джакузі, причому поряд з нею чоловіка не було.

Alyosha
Співачка Alyosha

На першому фото дружина Тараса Тополі продемонструвала чарівну усмішку, а на другому Alyosha грайливо блиснула стрункими ногами як у моделі. Вдало підібрані ракурси залишили відкритим питання про те, чи був у цей момент на Альоші купальник.

“Раніше взагалі не розуміла, що такого в тому СПА цікавого і корисного? Тільки тепер зрозуміла… На контрасті втоми і відпочинку”, – написала зірка.

Віддані фанати не залишили без уваги публікацію виконавиці і засипали її безліччю відміток “Подобається” разом з приємними коментарями:

  • “Ви супер!”;
  • “Красуня морська”;
  • “Чудова!”.

Схожі статті