Леся Нікітюк у весільній сукні та фаті під марш Мендельсона зробила важливу заяву: щаслива наречена

Леся Нікітюк сколихнула мережу кадрами у весільній сукні.

Весілля Лесі Нікітюк — одне з найбажаніших подій для глядача у світі українського шоу-бізнесу. Телеведуча вже багато років приховує своє особисте життя і саме тому, це питання стоїть для її фанатів особливо гостро.

Лесі Нікітюк та Слава Камінська у весільних сукнях

Зважаючи на публічне становище зірки, їй постійно приписують різноманітні романи та намагаються спіймати кадри її взаємин з чоловіками. Але все марно. Навіть Леся говорить про те, що вже зневірилася і не має надій вийти заміж.

Леся Нікітюк у весільній сукні

Здається, що у програмі, яка транслюється кожного сезону на телеканалі “Новий канал” “Хто зверху” поява знаменитостей у весільних сукнях стало вже традицією. Цієї осені знаменита телеведуча Леся Нікітюк також приміряла на себе образ модної нареченої. І у цей раз без білосніжної фати також не обійшлося.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк

Про це стало відомо завдяки публікації Лесі Нікітюк на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.  Знаменитість прорекламувала черговий епізод розважального шоу у своєму мікроблогу, щоб зайвий раз звернути увагу свою особистість та зроблену роботу.

Варто відмітити, що кожного року фасон сукні підбирають один і той самий. Чи це особиста забаганка знаменитості, або ж погляд стилістів — не повідомляється. Втім, у цей раз Лесі зробили абсолютно нову зачіску, яку ввела в моду Хейлі Бібер — мінімалістична гулька на потилиці.

Сподіваємося, що справжнє укладення шлюбу у житті Лесі не за горами. Шанувальники знаменитості мріють побачити її у ролі новоспеченої дружини.

Схожі статті