Анна Богдан розповіла, коли насправді та як вперше зустрілася з Михайлом Заливако: “Були з Мішею знайомі”

Анна Богдан розповіла фанатам, як насправді відбулося їхнє з Михайлом перше знайомство.

Екс-холостяк Михайло Заливако і переможниця проєкту Анна Богдан зіткнувся з недовірою глядачів та критикою вибору головного героя після закінчення шоу. Пара досі намагається довести, що їхні почуття реальні, кохання дійсно зустріли під час участі у шоу та інші моменти, які не дають спокою аудиторії.

Перше знайомство

Нещодавно переможниця 11 сезону романтичного шоу “Холостяк” Анна Богдан вирішила відповісти на запитання підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Один з користувачів мережі поцікавився, чи була Анна Богдан знайома з Михайлом Заливако до участі в проєкті.  Молода жінка одразу ж дала зрозуміти, що все що відбувалося перед камерами було справжнім. За традицією успішні учасники продовжують наполягати на щирості зйомок, а ті, хто покинув проєкт першим, спиратися на сценарій.

Скріншот сторінки Анни Богдан

“Ні, ми не були з Мішею знайомі до участі в проекті “Холостяк”. І у мене дуже часто запитують мої перші думки, коли я побачила Мішу. Це було так, що: “Хух, слава Богу, це хлопець , якого я не знаю”. Тому що я дуже не хотіла, щоб там був” Холостяк”, з яким я вже знайома”.

Варто відмітити, що одразу ж після фінальних зйомок Анна та Михайло вирішили з’їхатися. Бізнесмен покинув Харкова, переїхав до обраниці у столицю та орендував квартиру. Зараз зіркова пара активно подорожує, бере участь у пост-шоу та розповідає на особистих сторінках про свою історію. Також вони заробляють за допомогою марафонів на прикладі багатьох блогерів. Сподіватимемося, що пора зможе створити сім’ю, так само як це вдалося зробити Нікіті Добриніну і Даші Квітковій.

Схожі статті