Ані Лорак помстилася колишньому чоловіку Мурату за його весілля та публічно розповіла свою історію кохання

У Ані Лорак та Мурата наступила біла смуга у житті: у кожного є хороші новини. Усі деталі в статті.

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік відомої російської співачки українського походження Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружується. Про заручини стало відомо з особистої сторінки нареченої підприємця Лілії — української візажистки. Пара на деякий час розірвала стосунки, а після пліток про воз’єднання Мурата з Кароліною ця новина пронеслася, як серед ясного неба. Зараз майбутнє подружжя знаходиться у Туреччині, у родичів бвзнесмена.

Ані Лорак та її новини

У Ані Лорак також великий прорив: співачку вперше за 8 років випустила композиції українською мовою. Про це стало відомо на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram.

Для співачки це великий крок, адже після скандалу 2014 року, вона була загнана у куток, і відчула на собі ненависть хейтерів. Вочевидь, артистка наважилася на це після успішного концерту в Одесі, де зібрала повні зали. Відчувши на собі, що україномовна аудиторія її пробачила, вона віддала належна рідній мові.

Але композиція особливо ну тільки цим: Ані Лорак заспівала про кохання. Більше того, вона наполягає, що любов так просто не минає і живе після закінчення стосунків. Зважаючи на те, що презентація сталася майже в один день з заручинами чоловіка, на думку приходить єдине: Кароліна добре пропіарилася на приємній події свого колишнього. Хто зна, можливо екс-подружжя домовилися щодо інфоприводів заздалегідь.

До речі, українські фанати сприйняли новину дуже тепло, чого не скажеш про російських слухачів, які почали скаржитися на те, що нічого не зрозуміло. Як завжди у коментарях почалися сварки та бурхливі обговорення.

Схожі статті