Злата Огнєвіч знайшла кохання на проєкті: Холостячка поцілувала чоловіка та розповіла про плани

Злата Огнєвіч готується поділитися усіма деталями її романтичного життя.

25 вересня світ побачив другий випуск другого сезону романтичного шоу “Холостячка”. Злата Огнєвіч вже ходить на перші побачення та обирає тих, хто запалив її серце.

Учасники проєкту

Поки що думки глядачів про учасників дуже відрізняються, і кожен обирає свого фаворита. Теж саме стосується і Злати, яка вже надає перевагу деяким чоловікам.

Та головним питанням залишається, чи змогла Злата знайти своє кохання на проєкті, як Ксенія Мішина, або ж залишиться ні з чим, як більшість головних героїв шоу?

Злата відкрила деякі деталі

Нещодавно співачка запропонувала своїм підписникам поставити їй декілька запитань, на які вона обіцяла відповісти чесно. Одна з користувачок мережі поцікавилася, чи буде вона показувати свої відносини з переможцем проєкту після його закінчення.

Артистка відповіла дуже абстрактно, але натякнула, що з переможцем вони разом і працюють над відносинами. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.

Скріншот сторінки Злати Огнєвіч

До тексту вона додала фотографію, на якій дівчина, дуже схожа на Злату стоїть спиною до камери та цілується з чоловіком. Цілком можливо, що фотографія оригінальна і дійсно належить знаменитості.

Варто відмітити, що раніше Злата вела більш закритий образ життя і ніколи не розповідала про своїх чоловіків. Зараз артистка відкривається з іншої сторони, і обіцяю, що на цей раз не матиме секретів від своєї аудиторії. Користувача мережі дійсно цікаво, чим закінчиться такий експеримент співачка, і як вона будуватиме взаємини з обранцем.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.