Екс-чоловік Ані Лорак Мурат обзавівся новою тещею: як виглядає жінка і чи кличе він її “мамою”

Новина про те, що екс-чоловік Ані Лорак одружується не лишила нікого байдужим. Подивіться на нову родину Мурата.

Ані Лорак та її чоловік Мурат здавалися ледь не казковою парою. Вона причарувала справжнього турецького принца, як вважали прихильники. Та мало хто знав, скільки всього таємного ховається за лаштунками красивого життя.

10 років шлюбу промайнули, як мить. Згодом стало відомо, що ідеальним сімейне життя поп-діви ніколи не було. Мурата часто бачили з іншими дівчатами, а він довго не міг зізнатися коханій у тому, що дійсно вподобав когось на стороні.

Ані Лорак та Мурат НалчаджиоглуЯкий урок Ані Лорак винесла з невдалих стосунків?
Ані Лорак та Мурат НалчаджиоглуЯкий урок Ані Лорак винесла з невдалих стосунків?

Навіть попри розрив пари, їх фанати вірили у те, що екс-подружжя одумається та возз’єднається. Хоча б заради маленької донечки Софії, який виповнилося лише 10 років. Втім, всі прихильникам Ані Лорак слід давно зняти рожеві окуляри, адже її колишній чоловік одружується.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу і Лілія

Новою пасією стала молода та амбітна київська візажистка, на ім’я Лілія. Дівчину ще взимку запримітили у компанії турецького мачо. Їздила пара на відпочинок у гори.

Вже восени збулася мрія цієї українки: вона дуже скоро буде називати себе дружиною. До речі, у неї є дитина від першого шлюбу, а ще нова пасія Мурата показала свою маму.

Нова теща виглядає досить моложаво. Вона носить модну коротку зачіску.

Віддалено своїм стилем жінка нагадує маму самої Ані Лорак. Ось, як колись виглядала родина співачки. Ненька зірки стоїть поруч з нею, а Мурат позує з правого боку.

Родина Лорак

Нині стосунки між самою артисткою та її екс-коханим підтримуються, але виключно дружні та заради дитини.

Схожі статті