Людмила Барбір показала, як сильно любить Руслана Сенічкіна: отримав подарунок, про який можна лише мріяти

Нещодавно Руслан Сенічкін відсвяткував день народження. Як його вітали колеги?

Нещодавно відомий український телеведучий, зірка “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін відсвяткував свій 42-й день народження. У знаменитості багато колег та друзів, які дуже його люблять, тому не дивно, що тележурналіст отримав масу привітань, і як ніколи підвищену увагу до своєї персони. Увесь колектив телеканалу зібрався, зокрема і Людмила Барбір, та придумав особливий сюрприз для Руслана Сенічкіна.

Як привітали Руслана Сенічкіна?

Для сюрпризу був замовлений аніматор, який прийшов до будівлі, де знаходиться студія. Чоловік був у костюмі панди, адже Руслан Сенічкін асоціює себе з цією тваринкою. Коли панда з’явився перед телеведучим, усі дружно почали співати Happy Birthday. Щасливий Руслан зрадів такому привітанню, і з радістю увійшов в кураж. Ведучий обіймався з величезною пандою і навіть станцював з нею.

Скріншот сторінки Руслана Сенічкіна

Варто відмітити, що знаменитість настільки був вражений від подарунку, що поділився бажанням якось придбати такий самий костюм та пройтися містом, роздаючи іншим прекрасний настрій.

Скріншот сторінки Руслана Сенічкіна

Більш особисті подарунки Руслан своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм не показував. Чоловік взагалі не є активним користувачем і зрідка публікує фотографії.

Варто відмітити, що Руслан ее одружений і не має дітей, тому подібна теплота та привітання для чоловіка особливо важливі, адже вдома на нього ніхто не чекає. Зірка наполягає, що не хоче одружуватися, але саме у такі свята самотність відчувається особливо гостро.

Схожі статті