Позолочені рами і витвори мистецтва: Анна Богдан показала розкішну віллу, де живуть вони з Заливако

Анна Богдан схвилювала підписників неймовірними кадрами з відпочинку.

Анна Богдан та Михайло Заливако після участі у романтичному проєкті продовжують будувати свої стосунки. Зіркова пара постійно подорожує і не може всидіти на одному місці. Зважаючи на професію дівчини, яка працює туристичним агентом, це зовсім не дивує. Анна знає, куди, як подешевше та краще полетіти.

Анна Богдан та Михайло Заливако на італійській віллі

Нещодавно на особистій сторінці Анни Богдан з’явилися нові відеоролики, у яких туристичний агент показала італійську віллу. Спочатку вона відзняла, як виглядають сади навколо будівлі. Казкове місце вражає своєю красою.

Скріншоти сторінки Анни Богдан

Спочатку можна було б подумати, що це місце вони обрали для того, щоб заночувати або у якості готелю. Але дуже скоро стало зрозуміло, що туди вони відправилися лише на екскурсію.

Скріншоти сторінки Анни Богдан

Інтерєр цієї вілли дійсно вражає своєю красою. У приміщенні багато золота, дерева та теплих кольорів. Пара бура у захваті від цієї місцини і зробила багато незабутніх кадрів.

Нагадуємо, що пара живе разом вже півроку. Після закінчення проєкту Михайло Заливако покинув Харків і переїхав до Києва, де на нього чекала обраниця. Бізнесмен орендував апартаменти і зараз вони з Анною будують стосунки у столиці.

Варто відмітити, що конфлікт між Анною Богдан і її головною суперницею Юлією Бельченко після шоу лише збільшився. Так, дівчата примудрилися посваритися за допомогою соціальних мереж через те, що Зайці здалося, що екс-холостяк нещасливий у стосунках. Богдан дочекалася нагоди та відповіла конкурентці, коли ту звинувачували у фековому весіллі.

Схожі статті