Як виглядав перший чоловік Віри Брежнєвої: олігарх Кіперман проти продюсера Меладзе

Віра Брежнєва сьогодні щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком — продюсером Костянтином Меладзе. Однак до нього в неї був інший бурхливий роман.

Екс-віагрянка Віра Брежнєва щороку займає лідерські позиції в рейтингах найбільш привабливих жінок шоу-бізнесу. Не дивлячись на те, що ось-ось вона відсвяткує свій 40 день народження, виконавицю продовжують вважати однією з найбажаніших.

Проте в молоді роки Віра була далекою від звання головної блондинки найпровокаційнішого гурту на сцені. Вона жила в невеличкому містечку та працювала на заводі. Поки одного разу випадково не потрапила у “ВІА Гру”.

Віра Брежнєва в молодості
Віра Брежнєва в молодості

Вже під час розквіту своєї кар’єри, Брежнєва зустріла бізнесмена Михайла Кіпермана, якому подарувала доньку Сару. Подейкують, що саме заради нього через рік після весілля, у 2007 році, вона наважилася піти з гурту та почати сольну кар’єру. Начебто чоловік надзвичайно ревнував кохану до фанатів.

Віра Брежнєва та Михайло Кіперман
Віра Брежнєва та Михайло Кіперман

Вона неодноразово розповідала, що Михайло був ще тим ревнивцем. Він забороняв Вірі зніматися в кліпах і співати на концертах у відвертих вбраннях, якими власне також славилася “ВІА Гра”. Чоловік контролював її наряди, друзів, з якими вона спілкувалася і навіть переглядав контракти та сценарії кліпів та фільмів. Поступово такий стиль життя став некомфортним для Віри.

Однак Михайло забезпечував і їй, і її дочкам успішне майбутнє в достатку. Бізнесмен удочерив першу дитину артистки — старшу доньку Соню від громадянського чоловіка, з яким майбутня зірка жила ще до початку співочої кар’єри.

Наприкінці 2012 року співачка повідомила про розлучення із чоловіком. Причини вона приховує досі. Проте, журналісти та ЗМІ дотримуються трьох версій, які могли вплинути на шлюб Брежнєвої та Кіпермана.

Співачки стало некомфортно під наглядом чоловіка. Вона продовжувала підтримувати спілкування із Костянтином Меладзе, який писав їй пісні. До того ж Віра після розлучення отримала чималу суму. Шлюб із розрахунку – така третя версія розставання.

Схожі статті