Психологиня Наталія Холоденко виставила Дзідзьо не в кращому світлі: “Робить якісь непристойні пропозиції”

Зіркова психологиня Наталія Холоденко відкрила несподівані подробиці її спілкування з відомим співаком Дзідзьо, який щойно розлучився зі Славією.

Михайло Хома, він же DZIDZIO, переживає у цьому році кардинальні зміни. Весною він повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою після 20 років стосунків. Ця подія супруводжувалася безліччю інтерв’ю з боку Славії, у котрих вона розкрила багато подробиць подружнього життя з артистом – навіть непривабливих. Тож від проблем в особистому житті Дзідзьо відволікається творчістю.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Зараз він одночасно і режисує, і знімається у комедії під назвою “Де гроші”, але це не звичайний фільм, а квест-комедія – глядачі разом з героями будуть шукати гроші. Головну роль виконує сам музикант, який запросив на зйомки багатьох друзів і знайомих по шоу-бізнесу. Серед них є як професійні актори, а саме – Анна Буткевич, Ада Роговцева, Юрій Горбунов, так і новачки. Наприклад, для психологині Наталії Холоденко це буде кінодебют.

Дзідзьо на зйомках фільму Де гроші
Дзідзьо на зйомках фільму Де гроші

У соцмережах Анна Буткевич поділилася новими кадрами з майданчика. Зірка показала, як проходить черговий знімальний день за участю Холоденко. Під час запису відео до них приєднався і Дзідзьо, тож Наталія згадала, як він вмовив її знятися у фільмі:

“Весь час приходить до мене лише у смокінгу, робить якість непристойні пропозиції. І хто я така, щоб відмовити?!”, – пошуткувала психологиня.

Кадри зі знімального майданчика. Наталія Холоденко розповіла, як потрапила у фільм Дзідзьо
Кадри зі знімального майданчика. Наталія Холоденко розповіла, як потрапила у фільм Дзідзьо

Потім Холоденко подякувала Михайлу за таку цікаву можливість:

“Боже! Дай я тебе хоч поцілую. Я тобі дуже дякую, мені тут так класно взагалі”.

Наталія Холоденко і Дзідзьо обмінялися поцілунками
Наталія Холоденко і Дзідзьо обмінялися поцілунками

Схоже, що атмосфера на зйомках панує дружня і весела, а в прокат квест-комедія “Де гроші” вийде вже у жовтні.

Схожі статті