Влад Яма наважився на поповнення в родині: тепер сину хореографа Леону ніколи не буде самотньо

Влад Яма заінтригував мережу зізнанням щодо нового члена родини.

У відомого українського хореографа, судді шоу “Танці з зірками” та віднедавна телеведучого Влада Ями родина зовсім невелика. Кохана дружина знаменитості народила йому первістка Леона, якого зараз зіркове подружжя і виховує. Родина часто виїжджає на відпочинок до різноманітних країн, активно займається спортом та ділиться подробицями їхнього побуту. Усі їхні емоції та зміни у житті, як на долоні, завдяки інтернету.

Влад Яма роздумує взяти собаку

Хореограф є активним користувачем соціальних мереж і безперервно веде свій мікроблог. Нещодавно на особистій сторінці Влада в Instagram з’явилася нова публікація, у якій він зізнався, що роздумую над тим, або взяти собаку.

Скріншот сторінки Влада Ями

Варто відмітити, що так як у родині є маленький хлопчик, таке рішення може позитивно вплинути на якість життя сім’ї. Все ж таки дитині необхідно компанія, а улюбленець ще й навчить її відповідальності.

Наскільки відомо, зараз у хореографа немає жодних тварин. Зважаючи на щільний графік роботи Влада Ями, а також той факт, що сім’я постійно подорожує, і може затриматися за кордоном на місяць-другий, це цілком логічно.

Про бажано породу собаки та її габарити знаменитість не сказав ні слова.

Нагадуємо, що цього року Влад Яма продемонстрував свій заміський дім, куди вони з сім’єю будуть повертатися після робочих буднів. На відміну від квартири хореографа, будинок має набагато більші габарити, висококласний класичний ремонт та багато простору для дітей і можливих улюбленців. Сподіватимемося, що це придбання підштовхне пару на те, щоб збільшити свою родину.

Схожі статті