МастерШеф 11 сезон: хто покинув шоу в 6 випуску від 02.10.21 та назавжди зняв фартух телепроєкту?

Дізнайтеся, хто покинув проєкт у новому випуску МастерШеф. Усі деталі в статті.

Цей випуск МастерШеф був неймовірно насиченим та не менш напруженим. На учасників чекав виїзний конкурс у селі, де вони змогли показати усі свої таланти та битва команд.

На виїзному конкурсі учасники мали самі пригощати місцевих, а також виконати немало фізичної праці, у якості завдань.

У випробуванні синю команду очолила учасниця Марина, а червону — Віталіна.

Також серед завдань була і кулінарна подорож, у якій учасники поділилися на три команди і мали приготувати традиційні страви різних країн. У кожній команді обрали шефа та су-шефа. Згодом капітан та його помічник мали відгадати країну, яку характеризує приготовлена їхньою командою страва, так як самі участь у процесі приготування брати не мали.

Хто покинув проєкт?

На цей раз проєкт покинув Амадор Лопес —улюбленець українського глядача. Рішення суддів на цей раз сильно здивувало аудиторію, адже чоловік демонстрував вміння та таланти.

Варто відзначити, що глядачі категорично не солідарні з думкою суддів. У коментарях під публікацію про виліт Амадора на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм зявилося багато гнівних та засмучених відгуків. Адже люди полюбили Амадора не тільки за харизму і артистичність, але і за його щирість.

Скріншот коментарів під публікацією про виліт Амадора

Деякі не приховували, що їм даль родзинку проєкту, а деякі прямо називали імена інших учасників, які були більш варті покинути шоу у цьому випуску.

Схожі статті