Апартаменти у центрі столиці з джакузі та мармуром: як виглядає елітна квартира Софії Ротару у Києві?

Софія Ротару володіє не тільки величезне маєтком у Конча-Заспі, але елітною квартирою в Києві.

Згідно інформації, яка регулярно надається українській пресі, Софія Ротару володіє трьома одиницями нерухомості. У співачки є великий маєток у Конча-Заспі, де вона проводить більшість свого часу, елітні апартаменти у центрі Києва біля собору святої Софії, а також будинок у Ялті, який на даний момент є готелем, до того ж виставленим на продаж. Нерухомість у Лондоні можливо також належить співачці, але проживають у ній її єдиний син з сім’єю.

Квартира Софії Ротару у Києві

Останнім часом співачка веде закритий спосіб життя, але фотографіі апартаментів у мережі все ж знайшлися.

Архівна фотографія квартири Софії Ротару

На той час, коли були зроблені ці кадри, кухня була найпередовішою та найсучаснішою. Також неможливо не помітити присутність мармуру серед матеріалів, які використовувалися під час ремонту.

Архівні кадри квартири Софії Ротару

Під час капітальних робіт Софія Михайлівна навіть викликала архітектора, щоб той спланував для неї приміщення. До того ж не мало працювали і дизайнер, яким було дано завдання — усе підібрати у класичному стилі.

Архівні кадри квартири Софії Ротару

Зараз співачка майже не живе у цих апартаментах, вони виконують свою функцію лише тоді, коли вона має працювати у Києві і немає часу та сил, щоб добиратися до заміського маєтку.

Нагадуємо, що зараз Софія Михайлівна проживає у своєму розкішному будинку у цілковитій самотності, адже її єдиний син з невісткою приїхали до Великобританії, і управляють бізнесом звіти, а онучка і того переїхала до Сполучених Штатів Америки і займається моделінгом.

Схожі статті